tisdag 24 november 2009

Hej, hur ofta tänker du på mig?

Idag var en lång dag, med dubbeltimme matte B till klockan 16.00, otroligt nog så förstår jag precis allting nu. Det här låter fel, men jag är faktiskt smartare än vad jag tror, jag har bara svårt att tro på mig själv ibland. Jag måste bara påpeka att jag tycker det var extremt soft att NT-arna hade satt fast svart tyg över alla fönster och satt på diso lamporna och musiken.. Vem fan har ett disco på en tisdag i skolans kafeteria? Jag njöt.

Det ska bli så jävla skönt att klippa mig, jag känner mig smutsig, ful och äcklig och har alltid håret uppsatt för att det är så stort och långt och ovårdat eftersom det är omöjligt att ta hand om det pågrund av längden. Hårhelvetet går ända ner till svanken. Pojkvännen tycker ju då att jag är sexig som fan när jag har håret utsläppt, och när jag sparar ut mina naglar. Bryr jag mig? Nej, jag klipper av naglarna och håret eftersom jag känner mig smutsig och inte orkar lägga ner tid på att se bra ut längre, jag brukar ändå aldrig bry mig om vad folk tycker ommig så.. Helgerna kommer jag dock att fortsätta anstränga mig lite mera på haha!

Klockan är snart 20.00 och for your information så ska jag sätta in min p-ring nu och ta en dusch, sedan ska jag läsa om hur man botar en fanatiker. (Enligt boken ville Bin Ladin oss ingenting ont, han ville bara visa oss kärlek för att en fanatiker är en altruist, alltså människoälskare och han ville därför rädda de i värstvärldens själar).

Godnatt mina loppor :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar