tisdag 21 juli 2009

Tjo Kagge!

Okej, denna vecka och nästa vecka jobbar jag 9 h 5 dagar i veckan, så jag är T R Ö T T. Därför jag inte orkar höra av mig till folk.. Men när jag väl kommer hem så åker jag till Fredrik, där Taaammmii, Dajve, Freddiebwoi och Ante hänger och gissa vad de gör hela nätterna? Jo.. De lanar. De har dragit över sina egna datorer till Fredrik för att kunna lana, och nu är jag en av de som också dragit över sin egna dator.. Men det var lite lättare för mig, eftersom min data är bärbar :)

så när de spelar cs och tibia, så tittar jag på facebook och bloggar. Det är riktigt mysigt att somna i ett rum med fyra killar som sitter och är pömsiga framför datorerna, man känner sig lagomt trygg alltså..

På fredag ska jag permanenta mitt hår lockigt, eftersom det är så långt nu så kommer det att bli skit snyggt. Sist jag gjorde det gick jag ju till en frisör som visade sig vara pyroman. Jag gick från salongen med afro och min kind började fräta och jag hade stora sår i ansiktet i flera dagar efter det hemska besöket. Det tog 1 år för mitt hår att ens kunna borsta igenom och istället för att njuta av mina fina lockar så plattade jag sönder håret på grund av att frisören hade tagit sönder det.
Denna gången ska jag iallafall göra det på Nikita, och jag betalar mellan 1600 - 2200kr för att göra stora spiraler så att mitt hår kommer bli jättelångt och stort lockigt. De är MYCKET proffsiga så det är verkligen värt pengarna.. Allt de gör blir perfekt. Sååå jag lääääääääängtar!

Övrigt: var hos läkaren idag och han har nu skickat remiss så att jag ska få gå till en specialist och kanske få hjälp med behandling. Det låter kanske positivt, men väntetiden är upp till 6 månader. Så allt snack om att jag ska bli bra innan skolan börjar kan man ge upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar